Share Impact Accountants. Een nieuwe speler in de markt, maar wel één met veel ervaring.

Accountants met een missie

Share Impact Accountants is een snel groeiend, ambitieus kantoor met een vernieuwende kijk op het accountancy vak. Betrokkenheid, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, flexibiliteit en plezier in ons werk staan centraal. We zijn een divers kantoor met een mooie mix van ervaren accountants en jonge collega’s in opleiding. Je krijgt bij ons veel vrijheid en autonomie en wordt uitgedaagd om zelf kritisch na te denken en vragen te stellen. Ons vak oefenen we met plezier uit. Hard werken vinden we niet erg, maar met elkaar bewaken we dat er een gezonde balans is tussen werk, studie en privé.

ONS TEAM
Mischa Verouden
Audit manager
Werkzaam bij Share Impact Accountants sinds september 2019. Daarvoor 16 jaar ervaring als accountant in audit bij Deloitte. Gespecialiseerd in woningcorporaties, goede doelen organisaties en de financiële dienstverlening.
Robert Schuurmans
Senior Assistent accountant
Werkzaam bij Share Impact Accountants sinds september 2019. Bijna drie jaar ervaring in audit en werkt in het bijzonder voor klanten in de IT, vermogensfondsen, culturele instelllingen en de automotive sector. Volgt de deeltijdstudie Bachelor of Science in Accountancy aan Nyenrode.
Natasja Hunnego
Senior assistent accountant
Werkzaam bij Share Impact Accountants sinds september 2018. Ondersteunt het auditproces en werkt in het bijzonder voor woningcorporaties en culturele instellingen.
Davitha Hollander
HR
Werkzaam bij Share Impact Accountants en verantwoordelijk voor HR.
Merel Leferink
Assistent accountant
Werkt fulltime voor Share Impact Accountants. Ondersteunt het auditproces en werkt in het bijzonder voor woningcorporaties en maatschappelijke organisaties. Volgt daarnaast de post-master opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Karima el Bohdidi
Assistent accountant
Werkzaam bij Share impact Accountants sinds september 2020. Daarvoor anderhalf jaar op de samenstelpraktijk gewerkt. Volgt de duaal studie Bachelor of Science in Accountancy aan Hogeschool Utrecht.
Dana van der Goes
Assistent accountant
Werkt naast haar studie 2 dagen in de week voor Share Impact Accountants. Ondersteunt het auditproces en is gespecialiseerd in het in kaart brengen van administratieve processen in organisaties.
Lisa Schmitz
Assistent accountant
Naast haar studies Economie & Fiscaal recht werkzaam voor 2 dagen per week bij Share impact Accountants. Sinds maart 2020 aan boord. Ondersteunt het auditproces en werkt voor klanten in de IT, vermogensfondsen, culturele instellingen en de automotive sector.
Onze specialisten
Eric westhoek
Partner
3Angles B.V .
Klaas-Jan Visser
(international) fiscaal specialist
Carolien G. van Wersch
Duurzaamheids-\nspecialist
Doublepurpose.
Jan Jagtenberg
Ondersteunend fiscalist
Marcel Grosfeld
Subsidies
www.finestri.nl.
Alex Boxum
RA, compliance officer
V&A accountants-adviseurs
Willem Ruizendaal
Ondersteunend fiscalist (BTW)
Ruiz BTW-advies .
Filip den Eerzamen
Internal audit en risico management
Albert Bosch
OKB specialist
V&A accountants-adviseurs
Martijn van der Kroon
Fiscalist
C&B More
Connie Roozen
Fiscalist
C&B More