Nieuws

nieuws

Kennismaken met Esmeralda en Sjors

Esmeralda stapt ons kantoor binnen. Een vlotte verschijning. Ze is direct en stelt zich aan mij voor. ‘Hi, ik ben Esmeralda’. Ze kijkt om zich heen en neemt ons kantoor in haar op. ‘Wat een gezellig kantoor’, zegt ze. Ik zie haar blik gaan naar onze mascotte, een opgezet dier. We noemen hem Sjors. Normaal zou ik een opgezet dier niet promoten, maar de hertenkop past helemaal in het interieur. Het verhaal gaat dat het dier in de Oostvaardersplassen heeft geleefd en afgeschoten moest worden wegens over populatie. Bij ons heeft Sjors een tweede leven en waakt over ons kantoor. Ze knikt begripvol en we starten het kennismakingsgesprek.

Nu we vijf jaar bestaan willen we verder groeien om nog meer klanten te kunnen bedienen. Bij een door ons uitgevoerde klantensurvey bleek dat onze klanten ons vooral waarderen omdat we nakomen wat we afspreken. Dat we verder goed op de hoogte zijn van wet en regelgeving, maar ook dat we onze natuurlijke adviesfunctie op een hele goede manier invullen.

We hebben een geanimeerd gesprek. Ze vertelt dat ze bijna met het theoretische deel van de accountantsopleiding klaar is en dat ze gaat starten met de praktijkstage. De afgelopen vier jaren heeft ze studie en werk goed kunnen combineren. Voor een accountant in opleiding best een opgave. Bij de grote kantoren ervaart ze ook veel onderlinge competitie. Iedereen wil maar partner worden. Voor haar is carrière maken belangrijk, maar wel als er voldoende tijd voor studie en sociale activiteiten overblijft. Ze vraagt hoe dat bij ons geregeld is en hoe dat anders is dan bij de grote kantoren. Ik vervolg mijn verhaal…

PS. Ben jij ook nieuwsgierig naar ons kantoor? Stuur gewoon even een berichtje. Kennismaken is vrijblijvend en levert op zijn minst een mooi gesprek op!

Loading...

Recent geplaatst