Nieuws

nieuws

Teamwork bij Share Impact

Natasja komt de vergaderkamer binnen en stelt zich aan Esmeralda voor. Ik heb wel eens horen vertellen dat je in de eerste 15 seconden van een gesprek al ziet of er een klik is. En dat zie ik hier ook. Het wordt de start van een geanimeerd gesprek. Na de eerste introductie vertelt Natasja over haar eigen ervaring bij Share Impact. Wat haar aansprak en nog steeds aanspreekt is hoe we als collega’s met elkaar omgaan. De partner is natuurlijk verantwoordelijk, maar de invloed van de diverse collega’s is ook erg belangrijk. Ze geeft aan dat we als team samenwerken en dat de partner ook een groot deel van de tijd meewerkt aan het dossier. Door Corona zijn we wel vaak thuis aan het werk, maar als er een mogelijkheid is om bij de klant te werken, dan doen we dat.

De korte lijnen van partner naar jongste collega vindt ze erg belangrijk en ze geeft aan dat dit voor haar heel goed werkt in haar ontwikkeling als professional. Training on the job, waar veel kantoren in de praktijk toch moeite mee hebben, is bij Share Impact vanzelfsprekend. Natuurlijk wordt er ook wat van je verwacht. Immers je moet ook zelfstartend zijn; niet blijven zitten maar je vragen aan de klant stellen. Volgens Natasja is dat ook vooral dat je eerst zelf nadenkt en iets probeert te onderzoeken. Daar maken we ook tijd voor. De controle van een organisatie is en blijft teamwerk. Esmeralda knikt instemmend. Ze geeft aan dat ze de afstand in de teams waar ze nu in werkt jammer vindt. Tijdens Corona is het contact met de collega’s en de klanten best lastig gebleken. Ze vraagt hoe wij dat oplossen. Dat is koren op de molen van Natasja. Zij regelt naast haar werk de uitjes met de collega’s; van een lunch tot het met z’n allen karten (uiteraard binnen de grenzen van wat mogelijk is met Corona). Ze geeft een goed beeld van ons kantoor. Ja we werken hard, maar wel met de juiste balans en rekening houdend met de sociale agenda van iedereen. Het maakt ons tot een hecht team. Leuk dat Natasja dat bevestigt.

Ik vraag aan Esmeralda of ze al haar vragen heeft gesteld en hoe we verder zullen gaan. Ze geeft aan dat ze de komende tijd gaat nadenken over een vervolg. De kerstperiode zal ze hiervoor gebruiken. Het zou leuk zijn als zij ons team zou willen versterken. Dat gunnen we iedereen.

Loading...

Recent geplaatst