Nieuws

nieuws

Ons sociale hart

De afgelopen jaren zijn we als kantoor behoorlijk gegroeid. In veel van onze uitingen geven we aan dat we met uren en bijdragen diverse doelen ondersteunen. Wij hebben dat ondergebracht in ons Share Impact Fonds. Dit is niet een aparte juridische entiteit, maar geeft aan dat we naast onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als accountant ook sociale of startende initiatieven willen ondersteunen. De afgelopen jaren is dat gebeurd door de volgende organisaties te ondersteunen:

  • Kromkommer en Fröbel Rotterdam bij de bedrijfsvoering.
  • Muziektheater Eccola te Schiedam door het klankborden en maken van de jaarrekening.
  • Rotterdamsche Confituur, een sociale onderneming in Rotterdam die met jeugdigen van het speciaal onderwijs uit Rotterdam-Zuid op ambachtelijke wijze jam maakt.
  • Sinfonia Rotterdam een ambitieus en ondernemend orkest dat zowel in Den Haag als Rotterdam speelt en dat zonder geld van derden geen bestaansrecht heeft.
  • Het Jane Goodall Instituut (van de opvang voor chimpansees), waar wij om niet de jaarrekening maken.
  • Wij ondersteunen het Theater Mooi Weer zodat zij de komende jaren kunnen overbruggen totdat zij een in aanmerking komen voor een reguliere subsidie van de gemeente.
  • Pony- en Ruiterclub Westland, waar wij om niet de jaarrekening maken.

Verder houden wij bij een aantal van onze opdrachten die sociaal goed werk verrichten onze tarieven laag zodat ze wel gebruik kunnen maken van onze diensten om bij een subsidieverantwoording een controleverklaring tegen een acceptabel tarief in te kunnen dienen bij de subsidiegever.

Het afgelopen jaar hebben wij naast sponsoring voor circa 200 uur aan dergelijke initiatieven werk verricht. Wij vinden dit passend voor ons als kantoor en zullen daar de komende jaren mee doorgaan.

Loading...

Recent geplaatst