Nieuws

nieuws

Remote werken

Al voordat ik bij SIA kwam werken had ik de droom om een reis naar Azië te maken.

Door dit bespreekbaar te maken binnen SIA kreeg ik de kans om mijn reis met werken te combineren. Ik neem jullie graag mee in een stukje van mijn avontuur!

Discover the magic of Hanoi

Mijn eerste werkweek vanuit het buitenland was in Hanoi. Deze stad heeft een fantastische sfeer en geen gebrek aan cafés en coworking spaces. De coworking space die ik had uitgekozen gaf een uitzicht over het bekende trainstreet en had erg lekkere Vietnamese koffie. De steeds wisselende omgevingen en uitzichten van afgelopen periode gaven mij enorm veel energie.

Cambodja en Maleisië

Na Vietnam ben ik naar Cambodja en Maleisië geweest. Waar je mij in deze landen enorm blij mee maakt is het enorm lekkere eten. In Cambodja een lok lac en in Maleisië een nasi lemak. Deze maaltijden kocht ik op straat in mijn pauze en daarna kon ik weer door.

Ondanks dat de lunches in het buitenland erg lekker waren, miste ik op dit soort momenten wel het contact met collega’s. Bij SIA lunchen wij zo veel mogelijk samen en dit behoort vaak tot een van mijn favoriete momenten van de dag omdat je dan lekker kan bijkletsen met collega's.

Bali

Bij voorbaat was Bali de plek die voor mij "digital nomad"roept. hier verbleef ik in een coliving space Tribal, dit is een hostel met een kantoorruimte aan de rand van Canggu. Hier ontmoette ik veel mensen die een periode op afstand mochten werken. Dit zorgde voor een enorm gezellige sfeer waarbij we overdag aan het werk waren en in de avond met een groep uiteten gingen. Op mijn vrije dagen heb ik leren surfen wat voor mij de week compleet maakte.

Coworking spaces

Vooral in mijn laatste coworking space op Bali heb ik enorm veel digital nomaden ontmoet. Ik heb onder andere recruiters, programmeurs, personal trainers en zelfs accountants ontmoet vanuit allerlei verschillende landen. Deze contacten hebben mijn reis onvergetelijk gemaakt.

Vakantie

op afstand er voor mij op. Ik heb geleerd dat nieuwe omgevingen mij enorm veel energie geven, maar dat ik ook veel waarde hecht aan een gezellig kantoor met mijn leuke collega’s. In mijn vakantie ga ik naar Japan en de Filipijnen. Daarna ga ik terug naar Nederland en kijk ik uit naar een gezellige dag op ons nieuwe kantoor in de Titaan!

Bekijk deze blog in pdf
Loading...

Recent geplaatst