We doen niet aan ingewikkelde kruisbestuivingen, maar blijven zo dicht mogelijk bij de kern van ons vak: dat van accountant.

Assurance-only

We worden gedreven door een maatschappelijke focus en de wens om de rol van accountant uit te oefenen zoals het ooit bedoeld was. Terug naar de basis. Waarin geld verdienen en het systeem niet langer centraal staan maar de klant en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de accountant.

Om het maximale te halen uit het werk voor onze klanten werken er bij Share Impact Accountants alleen maar ervaren mensen, die hun credits in het vak ruimschoots verdiend hebben. Onze klanten krijgen waar voor hun geld: ervaring, topkwaliteit, maatschappelijk engagement en een eerlijk advies.

Terug naar de basis van het accountancy vak

Audit-only

We worden gedreven door een maatschappelijke focus en de wens om de rol van accountant uit te oefenen zoals het ooit bedoeld is. Waarin geld verdienen en het systeem niet langer centraal staan, maar de klant en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de accountant.

Om het maximale te halen uit het werk voor onze klanten, werken er bij Share Impact Accountants ervaren mensen die hun credits in het vak ruimschoots verdiend hebben. Onze klanten krijgen waar voor hun geld: kwaliteit, maatschappelijke betrokkenheid en een eerlijk advies tegen een eerlijk tarief.

Onze diensten

Duurzaamheids assurance

Risicomanagement en interne audit

Management letters en verbetering afsluitprocessen

Bijzondere verklaringen en onderzoeken

Subsidiecontrole

Beoordeling administratieve organisatie

Samenstellen van de jaarrekening

Internationaal