We doen niet aan ingewikkelde kruisbestuivingen, maar blijven zo dicht mogelijk bij de kern van ons vak: dat van accountant.

Betrokkenheid en een eerlijk advies

We worden gedreven door een maatschappelijke focus en de wens om de rol van accountant uit te oefenen zoals het ooit bedoeld was. Terug naar de basis. Waarin geld verdienen en het systeem niet langer centraal staan maar de klant en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de accountant.

Onze klanten krijgen waar voor hun geld: ervaring, een grote klantbetrokkenheid en een eerlijk advies. De eindverantwoordelijke partner voert altijd een belangrijk deel van de werkzaamheden zelf uit. Op die manier kunnen we de topkwaliteit bieden die je ook mag verwachten van een accountant.

Terug naar de basis van het accountancy vak

Topkwaliteit en een eerlijk advies

We worden gedreven door een maatschappelijke focus en de wens om de rol van accountant uit te oefenen zoals het ooit bedoeld is. Waarin geld verdienen en het systeem niet langer centraal staan, maar de klant en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de accountant.

Om het maximale te halen uit het werk voor onze klanten, werken er bij Share Impact Accountants ervaren mensen die hun credits in het vak ruimschoots verdiend hebben. Onze klanten krijgen waar voor hun geld: kwaliteit, maatschappelijke betrokkenheid en een eerlijk advies tegen een eerlijk tarief.

Onze diensten

Management letters en verbetering afsluitprocessen

Bijzondere verklaringen en onderzoeken

Beoordeling administratieve organisatie