We doen niet aan ingewikkelde kruisbestuivingen, maar blijven zo dicht mogelijk bij de kern van ons vak: dat van accountant.

Betrokkenheid en een eerlijk advies

We worden gedreven door een maatschappelijke focus en de wens om de rol van accountant uit te oefenen zoals het ooit bedoeld was. Terug naar de basis. Waarin geld verdienen en het systeem niet langer centraal staan maar de klant en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de accountant.

Onze klanten krijgen waar voor hun geld: ervaring, een grote klantbetrokkenheid en een eerlijk advies. De eindverantwoordelijke partner voert altijd een belangrijk deel van de werkzaamheden zelf uit. Op die manier kunnen we de kwaliteit bieden die je ook mag verwachten van een accountant.

Assurance only

Wij zijn ervaren accountants die hoge kwaliteit bieden. Voor onze controleklanten doen wij uitsluitend accountantscontrole om onze onafhankelijkheid te kunnen garanderen. Betrokkenheid vinden we belangrijk. Daarom zijn we zorgvuldig in de keuze van klanten waarvoor wij werken. Zo houden we voldoende tijd en capaciteit te hebben om onze afspraken na te komen. We houden van persoonlijk contact, korte lijnen en werken zoveel als nodig op locatie van de klant. Ons werk voldoet vanzelfsprekend aan alle kwaliteitseisen van de NBA.

Onze diensten

Management letters en verbetering afsluitprocessen

Bijzondere verklaringen en onderzoeken

Beoordeling administratieve organisatie