Shiva Debi-Tewarie

Shiva Debi-Tewarie

Stagiair

Als trainee bij Share Impact beleef ik een buitengewoon boeiende tijd, waarin ik mijn passie voor accountancy verder ontwikkel en toepas in een dynamische omgeving. Voorafgaand aan mijn huidige rol heb ik waardevolle ervaring opgedaan bij Flynth, wat mijn basis heeft gelegd voor mijn professionele groei. Momenteel combineer ik mijn werk bij Share Impact met mijn studie accountancy aan De Haagse Hogeschool, waar ik vier dagen per week werkzaam ben en tegelijkertijd mijn academische kennis verrijk met praktische ervaring. Met deze kennis kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de klanten van Share Impact Accountants en daarmee aan de maatschappij.

Onze specialisten
Bij Share Impact Accountants staat integrale dienstverlening centraal. Als assurance-only kantoor hebben we niet alle benodigde specialismen in huis. We werken daarom nauw samen met een team van externe professionals op het gebied van fiscaliteit, IT-auditing, duurzaamheid en subsidieadvies. Door deze samenwerking kunnen we snel de juiste specialisten inschakelen en hoogwaardige diensten op maat bieden. We blijven onafhankelijk en bieden objectief advies. Of het nu gaat om duurzaamheidsstrategieën, subsidies of fiscale posities, we bieden de specialisten die nodig zijn.
Bij Share Impact Accountants is het uitbreiden en versterken van de samenwerking met deze professionals van groot belang. Op deze manier kunnen we onze klanten op een breder vlak ondersteunen en helpen hun doelen te bereiken. Wij geloven dat deze samenwerking ons in staat stelt om onze klanten altijd de beste dienstverlening te bieden en hen te helpen bij het realiseren van hun duurzame ambities.
Eric westhoek
Partner
3Angles B.V .
Klaas-Jan Visser
(international) fiscaal specialist
Carolien G. van Wersch
Duurzaamheidsspecialist
Doublepurpose.
Jan Jagtenberg
Ondersteunend fiscalist
Marcel Grosfeld
Subsidies
www.finestri.nl.
Alex Boxum
RA, compliance officer
V&A accountants-adviseurs
Pieter Groenenboom
Ondersteunend fiscalist
G&T Tax Advisers B.V
Filip den Eerzamen
Internal audit en risico management
Albert Bosch
OKB specialist
V&A accountants-adviseurs
Martijn van der Kroon
Fiscalist
C&B More
Connie Roozen
Fiscalist
C&B More
Ronald Verboven
Register Valuator
Meander Valuation B.V.