Nieuws

nieuws

SIA: nieuw lid van SRA

Blij met een partner als SRA

Share Impact Accountants BV heeft deze maand het SRA-lidmaatschap verkregen. De medewerkers zijn voornamelijk werkzaam in de Randstad met als standplaats Den Haag. Het kantoor richt zich in het bijzonder op organisaties waarin maatschappij en mens centraal staan.

SRA biedt bij ieder proces een oplossing
Hugo Hollander RA van het accountantskantoor: “SRA biedt ons enorm veel voordelen. Bij ieder proces dat relevant is voor een accountantskantoor biedt SRA een oplossing. Wat wij als positief ervaren, is dat je als lid vrij bent gebruik te maken van het aanbod. Je wordt goed op weg geholpen maar je wordt niet overvoerd. In deze tijd waar kwaliteit een belangrijk element in de dienstverlening is, zijn wij blij met een partner als SRA.”

Maatschappelijk gehalte
Share Impact Accountants verwacht van SRA dat zij de leden continue blijft ondersteunen. Tevens zouden zij graag willen dat er een blijvende discussie gevoerd wordt, onder leiding van SRA, over de rol van de accountant en het maatschappelijk gehalte. “SRA kan hier een leidende positie in nemen en zich sterk maken tegenover de grote kantoren. Als maatschappelijk accountantskantoor willen wij ons daar ook sterk voor maken.”

Loading...

Recent geplaatst