Share Impact Accountants. Een nieuwe speler in de markt, maar wel één met veel ervaring.

Accountants met een missie

Share Impact Accountants is een snel groeiend, ambitieus kantoor met een vernieuwende kijk op het accountancy vak. Betrokkenheid, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, flexibiliteit en plezier in ons werk staan centraal. We zijn een divers kantoor met een mooie mix van ervaren accountants en jonge collega’s in opleiding. Je krijgt bij ons veel vrijheid en autonomie en wordt uitgedaagd om zelf kritisch na te denken en vragen te stellen. Ons vak oefenen we met plezier uit. Hard werken vinden we niet erg, maar met elkaar bewaken we dat er een gezonde balans is tussen werk, studie en privé.

ONS TEAM
Hugo Hollander
Partner
Initiatiefnemer en partner Share Impact Accountants sinds juli 2016, 30 jaar ervaring als accountant, waarvan 14 jaar als partner bij EY. Specialist in controle en advisering van maatschappelijke en culturele organisaties en bedrijven in de IT en automotive sector.
Erik Arxhoek
Partner
Partner Share Impact Accountant sinds april 2017, 30 jaar ervaring als accountant in audit bij Deloitte, waarvan 5 jaar als director. Specialist in controle en advisering van woningcorporaties en gemeenschappelijke regelingen.
Robert Schuurmans
Assistent accountant
Werkzaam bij Share Impact Accountants sinds september 2019. Anderhalf jaar ervaring in audit en werkt in het bijzonder voor maatschappelijke organisaties en klanten in de IT en automotive sector. Volgt de deeltijdstudie Bachelor of Science in Accountancy aan Nyenrode.
Mischa Verouden
Audit manager
Werkzaam bij Share Impact Accountants sinds september 2019. Daarvoor 16 jaar ervaring als accountant in audit bij Deloitte. Gespecialiseerd in woningcorporaties, goede doelen organisaties en de financiële dienstverlening.
Natasja Hunnego
Assistent accountant
Werkzaam bij Share Impact Accountants sinds september 2018. Ondersteunt het auditproces en werkt in het bijzonder voor woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en klanten in de IT en automotive sector.
Davitha Hollander
HR
Werkzaam bij Share Impact Accountants en verantwoordelijk voor HR
Dana van der Goes
Assistent accountant
Werkt naast haar studie 2 dagen in de week voor Share Impact Accountants. Ondersteunt het auditproces en is gespecialiseerd in het in kaart brengen van administratieve processen in organisaties.
Merel Leferink
Assistent accountant
Werkt naast haar studie 2 dagen in de week voor Share Impact Accountants. Ondersteunt het auditproces en onderhoudt relaties met universiteiten en studentenverenigingen.
Onze specialisten
Eric westhoek
Partner
3Angles B.V .
Klaas-Jan Visser
(international) fiscaal specialist
Carolien G. van Wersch
Duurzaamheids-\nspecialist
Doublepurpose.
Jan Jagtenberg
Ondersteunend fiscalist
Marcel Grosfeld
Subsidies
www.finestri.nl.
Alex Boxum
RA, compliance officer
V&A accountants-adviseurs
Willem Ruizendaal
Ondersteunend fiscalist (BTW)
Ruiz BTW-advies .
Filip den Eerzamen
Internal audit en risico management
Albert Bosch
OKB specialist
V&A accountants-adviseurs
Martijn van der Kroon
Fiscalist
C&B More
Connie Roozen
Fiscalist
C&B More