Nieuws

nieuws

Accountancy anno nu

Hoe het bij ons werkt

Als jong accountantskantoor hebben we de afgelopen drie jaar een enorme groei doorgemaakt. We wilden laten zien dat het anders kan in accountancyland en ook anders moet. In de uitvoering maken we het grote verschil. We zijn een divers team van ervaren accountants en enthousiaste jonge accountants in opleiding die samen gaan voor de hoogste kwaliteit, een grote klantbetrokkenheid en een straight forward stijl van communiceren. Kritisch, autonoom en vooral vol passie voor dit mooie vak.

Inmiddels zijn we met z’n achten en zijn we controlerend accountant van een mooie mix klanten waaronder veel maatschappelijke organisaties en kleine en grote bedrijven die zich aangetrokken voelen tot onze manier van werken. We zijn geen doorsnee MKB-kantoor waar je een one-stop-shop hebt voor alle soorten van dienstverlening, maar richten ons vooral op de controlediensten. Wat onze klanten aanspreekt is de persoonlijke aanpak. Wij kiezen ervoor om als auditpartners zelf een groot deel van de controle voor onze rekening te nemen. Dat geeft vertrouwen. Door onze oprechte betrokkenheid kunnen wij de kwaliteit garanderen die je van een accountant mag verwachten en laten we zien dat het vak van accountant nog steeds maatschappelijke toegevoegde waarde heeft in een tijd van toenemende regelgeving en vergaande automatisering.

Kritisch durven zijn
Bij Share Impact Accountants vinden we autonomie belangrijk. Jonge accountants in opleiding worden uitgedaagd om zelf kritisch na te denken en zich ook uit te spreken. Een ‘afrekencultuur’ creëert volgers. Wij vinden het belangrijk dat accountants onafhankelijk zijn en creatief zijn in het bedenken van oplossingen. Dat leer je door ook fouten te kunnen maken. We geven ruimte aan accountants die het vak moeten leren en bieden tegelijkertijd klanten de zekerheid van een kwalitatief hoogwaardige controle.

Geen cijfervreters maar mensenmensen
Veel mensen associëren accountants met het type mens dat alleen geïnteresseerd is in cijfertjes. Niets is minder waar. Ons vak is een mensenvak. Het draait om mensenkennis, het bouwen van een relatie en om vertrouwen. Daarom kiezen wij voor collega’s die communicatief sterk zijn en van nature geïnteresseerd zijn in hun medemens. Klantbetrokkenheid is geen kunstje. Dat moet in je DNA zitten. En dat is bij ons kantoor 100% het geval!

Meer weten over ons kantoor en werkwijze? Mail, app of bel ons of kom even langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Loading...

Recent geplaatst