Nieuws

nieuws

Sinfonia Rotterdam

Wij zijn maatschappelijk partner van Sinfonia Rotterdam

Bij Share Impact Accountants kijken we verder dan onze eigen portemonnee. We vinden het belangrijk om bewust bij te dragen aan de maatschappij. Dat doen we in de wijze waarop we ons vak uitoefenen maar ook door organisaties te helpen die op hun eigen wijze het verschil proberen te maken.

Sinds kort zijn we sponsor van Sinfonia Rotterdam. Een eigentijds en ondernemend orkest dat op eigen kracht een plaats heeft verworven op Nederlandse en internationale concertpodia. Mensen op een toegankelijke en verrassende manier raken met klassieke muziek, dat is hun missie. Sinfonia Rotterdam heeft een eigen geluid en onderscheidt zich door haar actieve manier van musiceren, wat het orkest een jonge, energieke uitstraling geeft. Juist dit eigen geluid en de daadkracht die dit orkest laat zien, spreekt ons enorm aan.

In maart 2020 is het precies 20 jaar geleden dat Sinfonia Rotterdam, onder leiding van dirigent Conrad van Alphen, het eerste concert speelde in Rotterdam. Een knappe prestatie en mooi jubileumjaar dat we graag meevieren! Wij dragen de culturele sector een warm hart toe en hopen als sponsor van Sinfonia Rotterdam dat we kunnen bijdragen aan het verdere succes van dit dynamische Rotterdamse kamerorkest.

(foto: Jan Hordijk)

Loading...

Recent geplaatst