Nieuws

nieuws

Een nieuwe organisatiestructuur

Share Impact Accountants is in 2016 opgericht. Inmiddels hebben we een flinke groei en ontwikkeling doorgemaakt. De diversiteit van onze klanten neemt ook toe. Om die reden hebben we besloten om onze organisatiestructuur te wijzigen. Deze ziet er per 1 juli 2021 als volgt uit:

Share Impact Holding B.V.

  • Share Impact Accountants B.V.
  • Share Impact Audit & Assurance B.V.
  • Share Impact Value B.V.

Onder Share Impact Accountants BV hebben wij onze wettelijke controlecliënten opgenomen. Dat is ook al zo in de huidige situatie. Er verandert voor de wettelijke controleopdrachten dus niets. De vergunning door de AFM is verstrekt op Share Impact Accountants BV.

De overige (vrijwillige) controle- en accountantswerkzaamheden worden met ingang van 1 juli 2021 uitgevoerd onder de vlag van Share Impact Audit & Assurance BV. Vanuit Share Impact Value Services bieden we hoogwaardig advies. Dat doen we uiteraard alleen voor klanten waar we niet als accountant de controle doen.

Wat merkt u als klant van deze organisatorische wijziging? Met uitzondering van de naamswijziging helemaal niets. U krijgt de dienstverlening zoals u van ons gewend bent met dezelfde vertrouwde gezichten. Zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen en blijven we trouw aan een persoonlijke werkwijze waarin kwaliteit en integriteit voorop staan.

Loading...

Recent geplaatst