Share Impact Accountants. Een nieuwe speler in de markt, maar wel één met veel ervaring.

Ambitieus en autonoom

Share Impact Accountants is een klein, ambitieus kantoor met een vernieuwende kijk op het accountancy vak. Betrokkenheid, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, flexibiliteit en plezier in ons werk staan centraal. We zijn een divers kantoor met een mooie mix van ervaren accountants en jonge collega’s in opleiding. Je krijgt bij ons veel vrijheid en autonomie en wordt uitgedaagd om zelf kritisch na te denken en vragen te stellen. Ons vak oefenen we met plezier uit. Hard werken vinden we niet erg, maar met elkaar bewaken we dat er een gezonde balans is tussen werk, studie en privé.

Share Impact Accountants groeit snel. Daarom zijn wij op zoek naar ervaren accountants die net als wij werkzaam willen zijn in het hart van de maatschappij.

 

Bekijk onze vacatures
Het team share Impact accountants

Eigentijds en mensgericht

Het is onze missie om de accountancysector te veranderen en maatschappelijke impact te realiseren. Ons kantoor laat zich het best omschrijven als eigentijds en mensgericht. Kwaliteit staat voorop maar het beheersbaar houden van de werkdruk vinden we net zo belangrijk. We zijn een netwerkorganisatie en werken met flexibele teams. Vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid staan centraal in alles wat we doen.

We komen graag in contact met ervaren accountants die zich aangetrokken voelen tot onze missie en werkwijze en net als wij werkzaam willen zijn in het hart van de maatschappij.
Kennismaken?

hugo hollander

Hugo Hollander

Initiatiefnemer en partner

 

 

 

Ervaring
30 jaar ervaring als accountant, 14 jaar als partner bij EY.

Expertise
Breed scala aan sectoren en cliënten bediend in Nederland en buitenland. Betrokken geweest bij maatschappelijke organisaties, start-ups, scale-ups in het bijzonder bij ICT bedrijven. Speerpunt: duurzaamheid en geïntegreerde verslaglegging.

Ik vind het belangrijk om een nieuw geluid te laten horen in de accountantssector. Er wordt veel gesproken over de Wicked Problems die de sector enorm bezighouden. Voor mij zijn de mensen het belangrijkste kapitaal van de klant en van het accountantskantoor. Mens en maatschappij krijgen bij mij de aandacht die ze verdienen. Kwaliteit van het werk wordt daardoor veel beter en relevanter voor de maatschappij. Daar geloof ik in en daar maak ik mij hard voor.

Hugo Hollander Initiatiefnemer en partner

hugo hollander

Erik Arxhoek

Partner en specialist woningcorporaties

 

 

 

Ervaring
30 jaar ervaring als accountant in Audit bij Deloitte, waarvan 5 jaar als director.

Expertise
Veelzijdige expertise bij non-profitorganisaties in het maatschappelijke veld. Specialist in controle en advisering van woningcorporaties en gemeenschappelijke regelingen. Speerpunten: risicomanagement en interne beheersing en verslaggeving.

Ik wil een actieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze maatschappij en werk daarom graag samen met mensen en organisaties die in Nederland en ver daarbuiten impact hebben op de samenleving via onder andere ontwikkelingswerk, maatschappelijke doelen, en sociale volkshuisvesting. In mijn werk ben ik standvastig wanneer het moet, praktisch waar het kan en altijd gericht op een transparant, eerlijk en efficiënt resultaat.

Erik Arxhoek Partner en specialist woningcorporaties

Eric Westhoek

Eric Westhoek

RA RE, IT Auditor

Eric heeft naast zijn werkzaamheden voor Share Impact Accountants zijn eigen IT advies bedrijf 3Angles B.V  .

Jan Jagtenberg

Jan Jagtenberg

Ondersteunend fiscalist

Jan heeft naast zijn werkzaamheden voor Share Impact Accountants zijn eigen fiscaal adviesbureau jan.jagtenberg@jj-ba.nl.

Willen Ruizendaal

Willen Ruizendaal

Ondersteunend fiscalist (BTW)

Willlem heeft naast zijn werkzaamheden voor Share Impact Accountants zijn eigen fiscaal adviesbureau Ruiz BTW-advies .

Albert Bosch

Albert Bosch

OKB specialist

Externe deskundige
V&A accountants-adviseurs

klaas jan visser

Klaas-Jan Visser

(international) fiscaal specialist

Klaas-Jan heeft naast zijn  werkzaamheden voor Share Impact Accountants zijn eigen fiscaal adviesbureau.

Kees Schoutens

Kees Schoutens

Medewerker en subsidiespecialist

Filip den Eerzamen

Filip den Eerzamen

Internal audit en risico management

Externe deskundige

Natasja Hunnego

Natasja Hunnego

Assistent-accountant

carolien

Carolien G. van Wersch

Duurzaamheids-
specialist

Externe deskundige
Doublepurpose.

Alex Boxum

Alex Boxum

RA, compliance officer

Externe deskundige
V&A accountants-adviseurs